Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor som alltid ser ner på andra, missar ju en så stor del av livet


Kanske är du bitter?

Giftiga ord
En arrogant blick

Stålsätter självkänslan
Biter ifrån

Och växer
Långt över din
Existens

Känner medlidande
Över din fattigdom




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 236 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-21 12:39



Bookmark and Share


  Mike
Otroligt bra och sant skrivet!
2013-10-22

  Katinka VIP
Väldigt bra formulerat
2013-10-21

  Rozsi.kovacs

En mycket stark text bravo
2013-10-21

  Armo
Inget kan vara värre än att förminska sin värld och sig själv på det viset. Även jag känner medlidande med dessa medan jag ler i mjugg
2013-10-21

  agneta pichler
Sanna ord
2013-10-21

  agneta pichler

2013-10-21

  Lars Hedlin
Insikter........
2013-10-21

  M M Mannheim VIP
Vill bara säga att du är underbar med den här dikten. Mycket fin insikt.
2013-10-21

  Mona J.
Så sant! men dom sårar också
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish