Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre shilling banco är världens dyraste frimärke, ett svenskt frimärke som feltrycktes gult istället för grönt.


Sorgebrev (haiku)




Tre shilling banco
mångfrankerar i vätan
asfalten gulblek











Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-21 14:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
undrar jag...
kanske märkte fri
märket
höstens skönhet
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP