Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Siluett

Jag dög visst inte till att göra lumpen

Så istället utvecklade jag en abnorm förmåga till heroiska siluetter




Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 442 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-21 18:29



Bookmark and Share


  Densen VIP
Riktigt bra!!!
2014-01-02

    ej medlem längre
(bästa soldaten) bara siluettar sig. inga krig.
2013-12-02

    ej medlem längre
hahaha!
2013-12-02

  Carina Bendix
Hahahahahaha..du är för rolig..tänk om det var till det alla soldater utbildades, då skulle det inte bli några krig..;)
2013-10-21

  Schizooliza
Vilken tur för världen!:)
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant