Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Tron på ) Kärlek.

Vad betyder ordet kärlek?

Är det som alla säger , för den ena är det kär och för den
andra en lek. Det är ett stort ord som handlar om mer
än bara kyss o smek.

Kärlek kan väl inte bara vara sol, värme och en o annan vind,
Kärlek är mer än bara en puss på kind.
Men det är ändå en grej, som jag aldrig kommer att förstå,
hur kan man njuta av kärleken, när man inte vet vad den går ut på?
Att den först börjar växa helt oskyldigt, som ett litet frö,
men innan den börjar utvecklas , håller den redan på att dö!
Att kärleken ibland aldrig blir en fullvuxen blomma,
bara en liten blommande knopp,
Ja det får en att tänka på kärlekens allvar och dess tro och hopp!

Men ibland växer kärleken till något stort.
Som en blomma som gror,
För det är ändå i våra hjärtan som kärleken bor.
Men att aldrig riktigt kunna njuta av den, gör en galen.
Och allt växer till en enda stor plåga...

På livets och ödets obesvarade fråga..

K Ä R L E K ?




Fri vers (Prosapoesi) av Liiindis
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-21 19:12



Bookmark and Share


  petter rost
"Att den först börjar växa helt oskyldigt, som ett litet frö,
men innan den börjar utvecklas,
håller den redan på att dö!"
Här skriver du denna elakt bittra erfarenhet i blod, vackert men aj så ont.
2014-01-02

    ej medlem längre
Wow en 10 poängare! helt klart
Tack för den
Zafiro*
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Liiindis
Liiindis