Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Birth







Jag förlöste min dotter
Tog barnet ur hennes underliv
När hon gav liv
Åt ett nytt
Det var Jesus barnet som kom ur henne
Han log till mig
Viskade i mitt öra
Och sade
Mamma jag är hemma nu




Fri vers av Tess74
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-21 20:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow stark euforisk känsla med denna! ;)
2013-10-22

  Carina Bendix
Var det en dröm? En text som kan tolkas på många sätt..
2013-10-21

  M M Mannheim VIP
Det var en dikt som verkligen får läsaren att tänka efter. Och att analysera dessa tankar.
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74