Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kirsten skrev

Kirsten skrev
Glad sommar Låt stå
Lysande snällsträng
Fastnade i säng
Lungcancer
borta sen

Anders körde
mot skolan i trä
Lastbilen kom
Anders kom, inte idag
24 år var slut
17 barn satt kvar
inget var klart

Leif B sa
Frankrike är fint, han
hade svårt med
rullande R,
log jämnt och
lever än

Dom var dom och vi var vi
Drömmar och liv
Kärlek och vardag




Fri vers (Fri form) av Istanbul Gustafsson
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-03 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson