Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växelverkan

älskade mikroorganismer som
gör gott fastän vi inte förstår

alla behövs i växelverkan
symbios

jag vill döda er
vill leva sterilt för evigt

slita av mig mikrobhuden
och springa bort med min kropp




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-21 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson