Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungsholmen

fräscha medelålders killar i
petroleumneontröjor
motionerar på natuligaste sätt
med fötterna på marken
born to run med iPhone gps
runkeeper stressaggro face
och trendig frisyr i innerstan




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-27 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson