Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre pilar

i skogen leker ni
i kojan jag står bredvid
en pil in i ryggen
ut genom magen
tjock blå spets
stor förvåning
nån jävel står och skjuter
två pilar jag
staplar till
skräck och sorg
hur har ni det i kojan
tre pilar
faller
ner på sidan
kan inte röra mig
ni kommer springande
hämta hjälp
var inte rädda
allt måste gå bra
för hur blir det annars
med er och oss måste
stanna ett tag till
tills ni kan klättra själva




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-24 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson