Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusfemman

kolsvart himmel kritvit snö
på stolta tysta granar klädda
tar jag kort med telefon

värdiga på rad i natten
rötter djupa genom tjälen
grundvattnet med teflon

haren som lämnat spår
över ängen är kanin
i stadsnära skogen

längst bort efter nedförslöpan
hörs stadens skitljud knappast alls
ett par minuter får vi vila

känslan religös i stunden
korta stunden bär jag med
tillbaka dit där himlen inte syns

floderna av el och ljus
kostar på det skiter jag i
måste boka en resa ikväll

det blir underbart hahaha
en weekend i lofoten
det är så vackert där




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-04 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson