Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kemi

Jag hör en bil som kör förbi
det är kemi

Jag ser på dig och känner vi
det är kemi

Jag springer och springer endorfineufori
det är kemi

Kemi, kemi, kemi, kemi
jag vill inte veta
ge mig mitt liv

Tillbaka




Bunden vers (Rim) av Istanbul Gustafsson
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-25 20:59



Bookmark and Share


  KerstinI
Absolut underbart fångat!


2013-11-02

  axveronika
HaHa så bra. En fenomenalists bekännelser!
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson