Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du Cassius Clay?

Säg mig
är du Cassius Clay
en Dorian Gray

Glasgalleria, ser jag ut så
Vaxskäggen firar, nu ska vi må
Nu ska vi må
Nu ska vi må
Nu ska vi må, må, må, må, må, må, må, må, må




Bunden vers (Rim) av Istanbul Gustafsson
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-03 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hahaha den var bra...

I am the Greatest...
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson