Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är vinnaren på planen?

jämlikhet
en rättighet
vem
har dikterat
kraven

undergivenhet
en rättighet
vem
vill lida kvalen

du och jag
i det
som kallas
livet

spelpjäser
eller pajaser

förlorare
eller vinnare

i ett spel
på högre plan

eller bara
på en fotbollsplan




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-22 00:09



Bookmark and Share


  aol
verkligen en berörande tänkvärd skrift bra Sonja
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington