Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuv poesi

poeter.se

en mötesplats för många

ett andningsrum

där vi läsa varandras texter

där vi kommentera andras texter

där vi respons får på vad vi skriva

många vänner vi fått under år

vi varit medlemmar

många nya infallsvinklar

om livets alla skeenden

om kärlekens mirakel

om naturens magiska hemlighet

vi är alla här inne unika

på sitt alldeles speciella sätt

vi betyder alltid något för någon

alltid våra texter berör någon

i vimlet

på denna

varma sida

där vi skriver

glatt

sorgset

kärleksfullt

där orden i alla dess former

görs levande

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-22 08:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inspirerande ödmjuk, din text! Fint!
2013-10-28

  Heikki Hellman
Sanna alla dina ord. Jag tycker att det är nyttigt att 'evaluera' då och då vår skriveris karaktär, på ett neutralt sätt som du gör. Poeter är ett viktigt forum och en lika viktig kontakt med yttervärld för många av oss!
2013-10-27

    AA VIP
Bra beskrivet. Precis så är det.
2013-10-26

  anits VIP
Fint skrivet, håller med dig
2013-10-24

  ULJO
Precis
2013-10-22

  Ninananonia VIP
Fina ord om poeter
2013-10-22

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet...håller med dig!
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77