Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillflyktsort

Det är märkligt
hur dagarna skiftar
i olika nyanser
1000 skalor av grått
som alla i sig kan skildra något vackert
i skarpa skuggor
men ibland utan skuggning alls
ihopfluten dimma
utan gränser
Jag har funnit en ö av tystnad
dit jag kan ta mig
om jag sluter mina ögon
om jag sluter mig ifrån er alla
där är allt stilla
tankarna lägger sig till ro
i den varma sanden
alldeles ifred
från det onda




Fri vers av Bellissima
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-04 09:28



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det märks att duär en känslig konstnär. bra textat.
2013-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt med en egen plats i lugn och ro...mycket fint...
2013-11-04

  Magnus 7.0
Det låter som en Ö dit man gärna tar sig..
du har inga tips hur jag kan finna min egen Ö?
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima