Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cinderella





Kunskapen i mig säger att jag ska stänga nu
Aldrig öppna hjärtat mer
För vem fan orkar med skiten igen
Orkar man våndas
Längta
Smeka
Känna och älska
Fy fan för att sakna
Orkar man våga igen

Kunskapen i mig säger att jag ska leva själv
Aldrig öppna mina sinnen igen
För vem fan orkar egentligen
Och vad är en bal på slottet?

Alldeles underbar va?
Så säger Askungen
Jag vill vara den där jävla Askungen
Med sin äckliga klänning
Som prinsen sliter av henne
För att sedan knulla henne
Om och om igen

Kunskapen säger mig inte ett skit
Mer än att jag är den här
Så jävla full av liv
Att det är omöjligt för mig

Kommer snart släppa in igen
Och då får Askungen kliva åt sidan
För någon annan




Fri vers av Tess74
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-22 14:41



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Väldigt bra skrivet.
2013-10-22

  M M Mannheim VIP
Du kan verkligen fånga läsaren med dina erotiska fantasier. En härlig Cinderella!
2013-10-22

  Lars Hedlin
Like it a lot!
2013-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Queen of the Night has spoken! Love it!
2013-10-22

  Mizza
Jösses i min lilla låda, så bra skrivet! Starkt skildrat, gillart!
2013-10-22

    ej medlem längre
Du det här är så bra skrivet, jag bara applåderar! Starkt berättat!:)
2013-10-22

  Hon kallar sig poet VIP
Bra skildrat, ta en klassiker och förvandla den till din.
Du glömde nämna något om skorna :)

2013-10-22

    ej medlem längre
den är berörande..och känslig! din text..
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74