Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är tillägnad en gammal kär Vän


Glöm mej ej

Du göder mej och jag dej
Vi är våra egna Förgätmigej

Du gör det du vill och kan,
bara för att vara en underbar man

Jag ger av mitt allt
och vi säger aldrig "halt"

Även om avstånd ibland misstycker,
vill tid komma igen för oss och hoppets drycker

Dissar ej, när chans ges, ditt sällskap,
för att utveckla denna perfekta vänskap

Vår krets av sanning består,
stämningsdagar, år efter år

Stark krydda och näring vi skänker varandra
-Vi är bäst ihop, bättre än alla andra-

Dessa väl valda ord får du varmt av mig



-För att jag, utan tvekan, beundrar Dig!-




-amolunda-






Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-22 15:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärleksfullt..fint skrivet!
2013-10-23

  Lars Hedlin
vacker text i lite längtans ton ;)
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda