Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It goes on and on






Du letade hela livet efter något
Något annat
Som var större än du kunde ana
Men när du letade insåg du en sak
Det finns inte

Någon har hittat på historien om Snövit
Hon dör i häxans våld
Prinsen får kyssa en av dvärgarna
Och leva på horor i sitt slott

Och där står du med allt du funnit
Till ingen nytta
Du har smetat ut hjärnan på väggen på en utetoalett
Och där spolade du ner dom sista drömmarna

Och jakten på den försvunna skatten fortsätter i all evighet










Och jag fortsätter le
Och le
För ingen ser när clownen gråter




Fri vers av Tess74
Läst 492 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-22 21:08



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Poesi blir inte bättre än så här , du berör!!
2013-10-25

  Pärlemor
Genialiskt! Dina formuleringar får en att heja till och dina ord om hur verkligheten egentligen ter sig blir en välbehövlig kalldusch.
2013-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Den som söker finner inte allt den vill ha. Men kanske ändå en del. Känner igen att gömma sig bakom en mask. Skratta fast man gråter.
2013-10-23

  peter markurth
hmm...
2013-10-22

  Carina Bendix
Mycket stark text!
2013-10-22

  Lars Hedlin
JA en text som tåls att tänka på!
2013-10-22

  M M Mannheim VIP
Tankar som trollbinder!
2013-10-22

    ej medlem längre
Jättebra skrivet, och en väldigt fin bild till också.
Tack för du delar dina tankar med oss:)
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74