Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärv







Tittar förbi dig
men ser dig ändå

din utsträckta hand
leendet
som fastnat
i ditt väderbitna ansikte

ber om min skärv
tittar förbi dig
men ser dig ändå

vad känner du
förnedring
eller skam

jag går förbi





Fri vers av björk VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-22 22:56



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Stark och aktuell. Gillar.
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP