Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryp

I etern
Finns den nödvändiga medicinen,
Inom oss
Den stora törsten

Stelt ser jag alltsammans
Framför mig

Tusentals ljus
Stickar en halsduk på himlen
Och den vita snön
Bildar en bedövande hinna under mina ögonlock




Fri vers av Aaxel
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-23 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel