Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta mig

Låt era ansikten lysa mot mig
och applådera

Jag behöver att ni jublar och hurrar
och ger mig medalj

Och tittar på mig, tittar på mig
titta mig titta mig titta

Mig




Fri vers av Istanbul Gustafsson
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-23 10:38



Bookmark and Share


  KerstinI
Du kommer snart stå i centrum jag lovar! Dagen är nära då du ska glänsa och va i allas blickfång ;-)

Sen kan man ju alltid som jag ställa sig på en scen och läsa lite poesi ;-)

Vill du komma med på torsdag?
2013-11-02

  axveronika
OKOKOK
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson