Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådjur

tankarna flyter ut
till morgonradio jippo
med skratt och tjo

hinner knappt se rådjuret
och så ett till som jag nästan
smekte med bilen

så farligt

tänk om - usch

vill inte tänka på
att skada ett djur

- hemma

ligger i badet
gör mig ordning

Ska iväg strax igen :)










Övriga genrer av agneta pichler
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-23 11:06



Bookmark and Share


  ULJO
Rådjur är vackra men nyckfulla varelser.
2013-10-25

  Carina Bendix
Oj, tur att du hann se rådjuren..
2013-10-23

  Rozsi.kovacs

Ja dom är vackra rå djuren,
fin text
2013-10-23

    ej medlem längre
Spännande dagboksdikt.
2013-10-23

    ej medlem längre
ibland..dyker de upp
från ingenstans..
2013-10-23

  Maria Sundelin VIP
Nej det är ingen höjdare att skada ett djur
2013-10-23

  Lars Hedlin
JA ibland tar det bara just en sekund....
2013-10-23

  Fem hjärtan VIP
Usch! Jag har varit så nära många gånger..Förra hösten var jag nog bara decimetrar från att köra på en älg...
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler