Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtansfull ikväll...


Får, kan och vill se(s)!

Vi får se,
vad som kommer att ske,
när fullmåne mot oss ska le

När höstregn lagt sig till ro
och vi kan bygga vår egen lyckobro

Då kan vi se,
att om inget går på sné,
så vill ödet för oss be

En stillsam bön,
om att mödans lön,
ska blåsas varmt av glädjefön

Vi kommer vilja se
att det är ingen bra idé
och bara dricka te

Nej, vi ska hänges en härlig stund
och dansa i en fridfull lund
för att sova en ljuvlig blund

Med drömmar som för oss varann evigt nära
Att vänta på nå´t sånt är värt all sin ära


Underbart det kommer att va´



En vacker da´av ge och ta!







Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-23 19:55



Bookmark and Share


  axveronika
Härligt! Hjärta, hjärta!
2013-10-26

    ej medlem längre
Underbara rim, helt i min smak.
2013-10-23

  Unikum VIP
Bättre än bäst är vad du är! Tack för dina ord, vännen, igen.
2013-10-23

  Lars Hedlin
Så fint skrivet ..en sjungande ton!
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda