Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~inspiration~

i den klarblåa dagen

Med den leende solen

Puttrande värmen

Och snabbt farande sommaren

Finns sällan tid för eftertanke

 

Men

Med den smygande hösten

Evinnerlige grådasket

Vaknar eftertanken till liv

 

Den närs

Av fladdrande ljus

Flackande liksom i en dans

Orden vaknar med ångan

Som ringlar upp ur temuggen

 

Varligt

Fastnar de på papper

Speglar det innersta av mitt väsen




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-23 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~