Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Det talas allt som oftast om frihet nu för tiden
när det gäller relationer till exempel

Vad är frihet?
Frihet från vad då?
Undrar man följdaktligen allt som oftast.




Fri vers av O W R
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-03-11 03:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

O W R
O W R