Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild. Dont steal please


Höstlöv






Det knackade på min balkongdörr
När jag kikade ut såg jag

Lövet

Det grät
Var så sargat i kanterna
Och lyste orange mot mig

Snälla bad det

Släpp in mig
Jag fryser så
Solen värmer mig inte längre
Och jag behöver din närhet för att överleva

Jag öppnade
Rev ner muren

Och släppte in livet igen




Fri vers av Tess74
Läst 228 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-24 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Påminner mig om
Sagan "Landet för längesedan"
Med Lillefot och hans vänner
och när Lillefot starkt
höll fast vid lövet han bar på.
Vacker betraktelse.
2013-10-24

  Mizza
Jag stängde ut vemodet och avvisade det, och du välkomnade in livet. Gillar det!
2013-10-24

  Angel of love
Åh va gulligt, ler stort <3
2013-10-24

    Dan Myrbeck
Härlig höstdikt!
2013-10-24

  PPQ
så fantasitisk text
2013-10-24

  M M Mannheim VIP
Vilken underbar dikt om hösten och om livet som vi måste skydda till alla pris.
2013-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin symbolik med det frusna lövet.
2013-10-24

  Eliza-69
Åh Therese tjusigt skrivet om höstlövet
Och släppte in livet igen <3
2013-10-24

  Lars Hedlin
Mycket Bra!
2013-10-24

    ej medlem längre
autumn leafs! fint du öppnade..
2013-10-24

    ej medlem längre
Fint Therese
2013-10-24

    ej medlem längre
snyggt, bravo..
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74