Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Please forgive me





I want want want so badly



To be good









Cannot behave
But do you know what it feels like
To be in this mess?




Fri vers av Tess74
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-24 17:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du behöver inte anstränga dig för att vara good, du är good oavsett hur du är, oavsett vad du gör - alltid og beständigt

ps. så du får va hur bad, du vill:)
2013-10-25

  Lars Hedlin
Yes i know very much....
2013-10-24

  Peter Stjerngrim VIP
Unfortunately I believe I do ...
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74