Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knulla kallt (2013)


Det var så hon tyckte om det
inga känslor men intensivt
han stod undrande i tycke
men också så frågande

hur kan det vara så
att bilda en förening
utan att vara i samklang
hennes ton var den i utan

hur mycket han än ville
så kändes det inte som ett av oss
det klingade av blott en sak
det var i missbruket det låg..




Fri vers av Järnkatten
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-24 19:22



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Intuition
Får aldrig underskattas

2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten