Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i en film





Det var som i en film

Jag satt där på dikeskanten
Kände hur regnet smekte mina axlar

Vandrade vidare längs min kropp

Där kom du plötsligt
Trampande på en cykel

På huvudet hade du en svart hatt
Som du lyfte på och log
Hej Therese
Här kommer döden och cyklar

Du skrattade

Jag tänkte på circusclowner och ballonger
Sedan försvann du

Och filmen spelades upp igen

Jag
Döden
Och en cykel

Som ett hjul som ständigt snurrar




Fri vers av Tess74
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-24 22:04



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
wow du är otroligt grym, måste bara läsa igen och igen, blir bara bättre och bättre!
2013-10-25

  PPQ
den betraktande känslan, eler snarare betraktandet som själva stommen gillar jag vilket fins i denna text
2013-10-24

  Lars Hedlin
yes bara så bra ;)
2013-10-24

  Carina Bendix
Bra text, jag får lite känsla av Alice i underlandet. ;)
2013-10-24

  axveronika
Eller som en dröm som går om och om igen. Mycket bra o suggestiv tycker jag
2013-10-24

  Angel of love
Som en härligt knäpp film :))
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74