Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker dag




En vacker dag går solen upp

Och vi kan andas

Igen


En vacker dag går börsen ned

Och vi börjar om

Igen




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-25 02:18



Bookmark and Share


  agneta pichler
kvickt tänkt

Ja vad ska vi med
alla kapitalister till ;)


2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt