Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mys

Hett mellan lår
Mjukt mot din lem
Lekande
Blanka ögon
I levande ljus
Ett glas rött mot natten
En stilla kyss innan sömn




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-25 18:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt magiskt varmt ;)
2013-10-26

  M M Mannheim VIP
Verkar vara ett skönt mys!
2013-10-25

    AA VIP
Visst är det mysigt. Fin.
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish