Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nightmare





Drömmer om dig varenda natt
Hela tiden
Överallt

Du smeker min arm ömt
Kysser mina läppar
Du jagar min själ
Jag försöker inte ens fly

Jag faller igen och igen
I mina drömmar

Sedan vaknar jag
Och du är inte där




Fri vers av Tess74
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-26 10:13



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Berör mitt hjärta.
2013-10-27

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2013-10-26

  Stefan Albrektsson
Fallande ord i en fallande mardröm som landar på botten av verkligheten. Starkt och rakt!
2013-10-26

  Peter Stjerngrim VIP
Precis så är det som det känns inom ...

2013-10-26

    ej medlem längre
griper tag..och berör
2013-10-26

  Lars Hedlin
Känslan stark i denna
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74