Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ooooh drick mig nu...


och bli för evigt min.

 

Så du vill inte!

Deklarerat och klart.

Finito.

Väsande försvinner Du ut i dimmiga marker.

 

Glaset fylls på nytt, av strävaste rött,

för vemodigt avslut i nattens sken.

 

Vingar, lenaste, starka som av stål,

bereder mig för flyg, för din skull.

 

Hör ditt hjärtas slag, i mitt inre

följer varje klang. 

Lyfter dig emot månens sken,

vädjandes om frid.

 

Törstar efter dig min vän,

låt mig fylla dig.

 

 

Låt oss förevigt förenas nu,

drick dig otörstig,

och bli för evigt min. 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-26 23:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärlek i ord :) underbar dikt
2013-10-28

  Maria Sundelin VIP
En fin önskan om något väldigt vackert
2013-10-27

  Fem hjärtan VIP
Rysligt bra!
2013-10-27

  Lars Hedlin
Yes mycket bra...!
2013-10-27

  Katinka VIP
Underbar halloween-mysrysig dikt. Snyggt!
2013-10-26

  Eliza-69
Tjusigt o vackert
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia