Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Take five

Paus från
förtroliga samtal
systerlig omtanke
svamppromenader

Paus från
trädens kramar
havets omkväde
vindens melodier

Paus från
ord och musik
den uppslukande
skaparprocessen

Paus från
ångest
smärta
hämnd

Fokus på
dej
som min Animus
utsett till
offer




Fri vers (Fri form) av Amisan
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-27 08:06



Bookmark and Share


  Inez L
Vilken fin komposition
2013-10-28

  Lars Hedlin
Bra att pausa ibland...
2013-10-27

  queenia
Syggt pausat!! Intressant fokus!
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Amisan