Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar i dödsrikets mörker





Jag vandrar i det mörkaste mörker
Flyr inte natten

Jag har vandrat så länge

Jag möter ljuset någonstans
På vägen mot avgrunden

Den som ska sluka mig
Och ge mig den ro jag söker

Ljuset är mörkret inom mig
Det som äter upp mig

Och jag hatar allt jag ser
För jag ser så mycket

Jag har vandrat så länge




Fri vers av Tess74
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-27 18:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt, mörkt och starkt! Må din vandring bli ljusare.
2013-10-28

  Lars Hedlin
Starkt beskrivet!
2013-10-28

  Magica VIP
Väl beskrivet vemod.
2013-10-28

  Stefan Albrektsson
Kolsvart vandring - både i det yttre och det inre.
2013-10-27

  Ulf D VIP
En bit in i Helvetet, "Att skildra denna skog blir bittert nog:
den är ödslig, vild och hemsk att skåda,
att minnnet på nytt med fasa slog
och knappt döden värre kval kan råda;" av Dantes Gudomliga komedi, din text fick mig att leta upp den ur hyllan. Anar att det blir mer genom denna vandring.
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74