Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubben

Jag skulle suga livskraften
ur jordgubben
Som Lou Reed
Ute på jakt
En skårrande röst
Kan också lukta nybakta bullar

Har du lyckats

Ja jag har lyckats
Jag for upp
Tronen i skyarna
Så högt upp att jag
Varken hör knaket i trappan
Eller tröstande röster
Bulldoften och smulorna
på bordet

Nu uppe
Ny uppe
Uppe på piedestalen
Där dova tyger stör

Benen dinglar
Tills jag önskar de for iväg
Utanför mig igen

Och med händerna ska jag
Bulta livskraften ur en dåre
Sen kalla den min egen
Och somna
I din jordgubbsdoft
Hitta benen
Låta dem bära mig

När jag förstår bättre




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av sistergrace
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-27 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistergrace