Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~urban nomad~

skyn är mitt tak

Golvet är mossa sammetssvept

Och stjärnorna de små

Ger mig ljus och ledsagning så att jag i mörkret kan gå

 

Så långt liv jag levt

Med snirkliga vägar

Vävda i underjorden

Förbundna i tunnelsystem

Med namn och färger så många...

 

I mörkret dundrar blå linjen fram

Kraschar med röd linje

Som blir en grön linje 

Djupare in i underjorden

 

Var jag än hamnar

Vilka byggnader som jag huserar i

Så är mitt hem

Ett golv av vilande timotej

Doftande av oskuldsblå

Förgätmigej

Accopanjerat av havsvågors brus

Belyst enbart av himlens alla ljus....




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-27 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~