Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även på natten finns det ljus

instingtivt
utan brådska

känslan dröjer sig kvar
hjärtat vibrerar

mörker och rädsla fyller mitt sinne
ljus och kärlek fyller mitt hjärta min själ

var morgon
en ny dag

nya chanser att må så bra
som jag förmår och kan

min själ är hemma
där mitt hjärta har funnit ro

inte där jag är, långt borta
i ett annat land

jag väntar

var dag nya steg

mot en dag, få vara där
mitt hjärta har sitt hem.




Prosa av Desire'e
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-27 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e