Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar jag kunde gråta åt dig.

Du vackra själ
Låt dig inte plågas

Låt ditt varma hjärta
Få fortsätta slå

Låt inte din kropp
Få haverera

Att kunna fälla tårar
Är så mycket mer
än vattendroppar
som rinner längs med
dina kinder

Det renar din själ
Lättar på trycket
och lagar en del
utav din kropp

Att gråta är
naturligt

Ett behov som
alla har då och då

Det är en otrolig gåva
vi fått med oss i systemet

Att vara ledsen är inte
att visa sig svag och skör

Det är bara ett bevis på
att du varit stark förlänge

Du vackra själ
laga dig själv

Du bär på nyckeln inom dig
jag kan tyvärr inte låsa upp
dörren åt dig

Men jag finns där
Jag står vid din sida

Hade jag kunnat gråta åt dig hade jag inte tvekat
Men jag gråter väldigt gärna med dig så som vi delat glädje och skratt

Du underbara själ




Fri vers av Tittahiit
Läst 312 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-28 03:19



Bookmark and Share


    Harold_P
Vackert!
Av någon anledning så kom jag att tänka på Björn Eldsvågs låt "Jag ser". I Skavlan så gjorde han en duett med Lisa Nilsson: http://www.youtube.com/watch?v=FjvAOqDRF9k

2014-03-02

  Maria Sundelin VIP
En så fin bedjan.
Att gråta är viktigt, men tyvärr så svårt
2013-11-03

  Ninananonia VIP
Vackert i tanken
2013-11-03

  Angel of love
Fantastiskt vackert och ömt.
2013-10-28

  aol
så ömt vackert skaldat,
2013-10-28

  Lars Hedlin
Ömt varmt och mycket bra! ;)
2013-10-28

    Ken Cassel
Bra

Applåder

Mvh..
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit