Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enhetligt


Jag kommer aldrig att finna min andra hälft

Jag söker inte efter den heller

För jag är inte halv




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-21 00:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skaldat! Vi är för fixerade vid tvåsamheten.
2015-05-21

  Lars Hedlin
Stor stark och bra insikt!
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit