Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen tid för min kärlek till dig.


Vår kärlek har
Inget igår
Inget imorgon
Inget idag

Det finns ingen tid för min kärlek till dig
För det finns ingen tid där det är föralltid

Min kärlek till dig är evig, ett oändligt nu




Fri vers av Tittahiit
Läst 446 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-05 23:48



Bookmark and Share


  Tanja H
Så bra!
2014-10-11

    ej medlem längre
Vackert.
2014-10-11

    Dan Myrbeck
Bra, särskilt sista raden.
2014-10-07

  Lars Hedlin
Just så i ett enda NU!
2014-10-06

  aol
Underbart skaldat vännen,
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit