Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är som bäst

Kärlek är som bäst när man
försöker skriva ner sina känslor
på papper, men misslyckas



Kärlek är som bäst när man
gräver efter fantastiska ord
i sitt ordförråd men
ingenting passar



Kärleken är som bäst
När orden inte räcker till



När den är helt jävla






Obeskrivlig




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-04 00:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Synnerligen bra beskrivning av
det obeskrivliga!
2015-11-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant som det var osagt:)
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit