Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan



Klor på dem

stora visarna

på den vita tavlan


Min biologiska klockan

har stannat

tidsmedvetande har försvunnit


Men svarta visarna

går fort framåt


Fullständigt stillhet

lägger sig i korridoren


Bara visarna stirrar

på den vita tavlan

kala tomma sjukhus väggarna

viskar ditt namn


Hör snabba steg eka

långt borta

som försvinner

ingen kommer










Fri vers av maija tuori
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-28 21:13



Bookmark and Share


  Maha!
Väldigt bra skrivet! Varje ord känns!
Tack!
2014-03-19

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2013-11-24

  Lena Själsöga Keijser
du skriver bilden in
doften
ljuden

stegen

du berör
2013-11-06

  aol
verkligen gastkramande känner en svettdroppe lämna kinden står under klockan den landar ljudlöst, käslan borrar sej in, tack så bra skaldat,
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori