Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min illusion

Jag älskade dig
och trodde på oss

Du älskade mig
sa du
om det var sant
eller inte
är omöjligt för mig att veta

Jag trodde på oss
och vägrade att se
sanningen
att du tyckte
det var bra som det var
att allt mellan
mig och dig
var en illusion
som jag ensam trodde på




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2013-10-29 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP