Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nånstans nån gång


Jag vill vara din

känna att du är min

din arm om mina axlar

eller hand i hand

på promenaden

jag vill luta mig

mot ditt bröst

höra ditt hjärta slå

din hand mot min kind

när du mjukt kysser mina läppar

jag vill dela ditt liv
vill du dela mitt




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-29 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP