Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystheten leker hon lycklig

Smygande tystnad
Barfota barn i skrik
Den kalla natten är snöblandad
Svart och ihålig
Ingen hör
Och ingen vill se
Den lilla handen som sträcks ut
För att finna trösten
Som saknas i vinternatten
Timmar i sakta vemod
Hjärtslag
I kampen om värmen
Som stilla sinar
Morgonen nalkas
Bilen
Med immiga fönster
En tillflyktsplats
Är så kall
Små ögon
Är barnets talan
Munnen
Den är tyst




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-29 15:28



Bookmark and Share


  agneta pichler
den gjorde ont..
2013-10-30

  Lars Hedlin
Mycket bra ! APPLÅD!
2013-10-30

  kråkan VIP
aj och oj.. känns den här.. bra gjort kära du!
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish