Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


95.BLI VIGD

Glöd är stilla . LUGN_STILLA .

Vatten smög sig under FLAMMANDE FÖTTER
som trampar på blottad kropp .

ELD RÖRDE VID MITT MEDVETANDE
OCH GNISTOR TÄNDE VÄVNAD .

Vävnad är motstånd ! Mot _Stånd . Jag blöder .
Varm spets smärta växer .

ELD UPPHÖR GENOM MIG





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-29 18:47



Bookmark and Share


  aol
verkligen berörande starkt skaldat,
vilken känsla du äger,
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP