Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I love you

Jag behöver din hud emot min
Få känna din värme flöda inom mig

Jag behöver din famn
Få känna din trygghet

Jag behöver din luft i mina lugnor
För att få känna mig verkligt levande

Jag behöver ditt hjärta
Få känna att jag tillhör dig


Jag behöver din själ
Få veta att det är vi för alltid





Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-30 01:43



Bookmark and Share


  aol
så vackert ömt skaldat om din kärlek,
2013-11-07

    Dan Myrbeck
Jättefint skrivet!

Extra bra med det
konsekventa
"Jag behöver"
på varje stycke!
2013-10-30

  WyS VIP
Vacker!
2013-10-30

  amolunda
Mycket vacker!
2013-10-30

  Lars Hedlin
Så fint och starkt skaldat!
2013-10-30

  Heikki Hellman
En vacker bekännelse av din kärlek! 'Det är så lätt att vara med dej! Hoppas du inte tröttnar med mej. Saknar också i din famn.'
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit