Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stund av oändlighet

Vid Amors skymt,
mitt hjärta för dig slår

Ett universum rymt
av känslor för dig jag når

I brinnande vatten
-en passion kall och het-

förbryllar natten


I stund av oändlighet




Bunden vers (Rim) av amolunda
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-30 13:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Toner som berör vackert och varmt ;) kram
2013-10-31

    ej medlem längre
Fantastisk fin text, och underbara rim som jag gillar.
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

amolunda
amolunda