Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vår icke fysiska värld!

I vår icke fysiska värld
I en högre dimension
I en längre frekvens än normalt

Där strömmar alfavågorna
I ett mera omedvetet tillstånd

I det abstrakta där finns ni

Där får jag uppleva
Vila ifrån allt konkret i vår
fysiskt påfrestande värld

Sväva bland molen
Flyga över skogar och hav
Skåda vår otroliga natur

En dimension där

smärta ej uppstår
och lunget är lika
självklart som luften
vi andas

En djupare och annan del
av alltet, det hela

Allt som vi har som finns,
som vi delar, som är gemensamt

Dit återvänder jag om och om igen










Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-30 15:15



Bookmark and Share


  maria kide
Finfint!
2013-12-01

  Lars Hedlin
Så fint så vackert ;)
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit